Nopea ja tehokas putkilaser

YHDISTÄ USEAT TYÖVAIHEET YHDEN KONEEN AVULLA

FIBER TUBE on tulos CUTLITE PENTAn pitkästä ja vankasta kokemuksesta laserkoneiden alalla, ja se edustaa laserteknologian tulevaisuutta sovellettuna metalliputkien leikkaamiseen. FIBER TUBE -järjestelmä on automaattinen käsittelyjärjestelmä, jonka avulla saadaan valmis, kaikilla tarvittavilla leikkaustoiminnoilla viimeistelty osa yhden ainoan koneella työstön aikana.

LUE LISÄÄ

Cutlite Penta

FIBER TUBE

Tämä on teknologinen ja tuotannollinen edistysaskel perinteisiin menetelmiin verrattuna, joissa tarvitaan useita vaiheita eri koneissa leikkauksen, purseenpoiston, poraamisen, viimeistelyn, yhdistämisen ja erityisen CNC-koneistuksen suorittamiseksi. Kaikki tämä saavutetaan laserteknologian nopeuden, korkean laadun, tarkkuuden, joustavuuden ja luotettavuuden ansiosta. Järjestelmä mahdollistaa pyöreiden, neliskulmaisten ja suorakaiteen muotoisten putkien ja avoimien profiilien automaattisen työstön.

Cutlite Penta

EVO 3 -LEIKKUUPÄÄ

EVO3 -leikkuupää on varustettu kapasitiivisella anturilla.  FIBER TUBE -järjestelmä käyttää EVO 3 -automaattitarkennusleikkuupäätä, jonka tutkimus- ja kehitysosastomme on yksinomaisesti suunnitellut ja joka on valmistettu Cutlite Pentan tarkkojen koneenrakennusmenetelmien mukaisesti ja varustettu kosketuksettomalla kapasitiivisella anturilla.

Cutlite Penta

VIISTEPÄÄ

Reunan viistoaminen on prosessi, jossa osan reunaa leikataan muussa kuin kohtisuorassa suunnassa osan yläreunaan nähden. Mekaanisesti innovatiivinen pää on erittäin kompakti, ja se mahdollistaa kääntämisen +/- 45° kumpaankin leikkuusuuntaan.

Cutlite Penta

LASERLÄHTEET

Kuitulaserlähteet ovat erittäin monipuolisia ja mahdollistavat useiden metallityyppien leikkaamisen. Yhdeksi järjestelmäksi kehitetty laserlähde voidaan yhdistää monenlaisiin optisten kuitujen halkaisijoihin. Korkea hyötysuhde, erinomainen säteen laatu ja alhainen virrankulutus ovat kaikki laserlähteen tunnusmerkkejä. Lähde on sijoitettu NEMA 12 -kaappiin, joka on ilmastoitu ja sinetöity, jotta se voi toimia ankarimmissakin olosuhteissa. Näiden laserlähteiden luotettavuus takaa myös erityisen alhaiset ylläpitokustannukset.

Automaattivaihe

LASTAAJA

 • Kuuden putken enimmäiskapasiteetti on ø 305 mm:n halkaisija tai 220 mm suurimmalta sivulta
 • Kooltaan ø 20mm – ø 305 mm olevien putkien automaattinen lastaus
 • Pituuksien 1 500 mm – 6 500 mm automaattinen lastaus, ja pituutta voi pyynnöstä lisätä
 • Liu’utuspinnat kauttaaltaan muovia herkkien putkien vaurioitumisen ja naarmuuntumisen ehkäisemiseksi
 • Voidaan asentaa käyttäjän puolelle tai taakse

Automaattipaketti

LASTAAJA

 • Lastauksen enimmäismäärä 2 000/4 000 kg
 • Kooltaan Ø 20 mm (**) ja enintään ø 220 mm (**) olevien putkien automaattinen lastaus, pituutta voi pyynnöstä lisätä
 • Pituuksien 1 200 mm – 6 500 mm automaattinen lastaus, ja pituutta voi pyynnöstä lisätä
 • Putken pituuden mittaus ennen lastaamista koneeseen
 • Liu’utuspinnat kauttaaltaan muovia herkkien putkien vaurioitumisen ja naarmuuntumisen ehkäisemiseksi

Cutlite Penta

LAITTEISTO­RATKAISUT

Smart Weld

Mahdollistaa (sekä sisäisen että ulkoisen) hitsipalon asennon tunnistamisen ennen palkin lastaamista koneeseen samaan aikaan, kun edellistä palkkia käsitellään.

Kamera

Sijaintikamera, joka mahdollistaa koneen käytön etävalvonnan ja -tarkastelun.

Putken koon tunnistaminen

Putken koon optinen tunnistusanturi.

Automaatio

Erilaiset automaatiovaihtoehdot mahdollistavat työvaiheiden optimoinnin ilman merkittävää tyhjäkäyntiä lastaamisen ja purkamisen yhteydessä.

Älykara (lisävaruste)

Sähkötoiminen kara, jossa 10-paikkainen automaattinen työkalunvaihtolaite, kitkaporauksen ja porauksen suorittamiseen enintään arvoon M12 asti.

Älypuhdistus (lisävaruste)

Laite sisäisten kappaleiden keräämiseen pyöreästä putkesta

Cutlite Penta

OHJELMISTO

Yksinkertainen ja intuitiivinen huippuluokan käyttöliittymäohjelmisto, joka on suunniteltu laajinta monipuolisuutta ja räätälöintiä silmällä pitäen.
Laserleikkaus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Järjestelmämme ovat yhteensopivia markkinoiden yleisimpien putkien CAD/Cam-ohjelmistojen kanssa.

Smart Manager 6

Yksinomaan Cutlite Pentan suunnittelema ohjausohjelmisto on kehittynyt markkinoiden ja asiakkaiden vaatimusten mukaisesti monien vuosien ajan. Smart Manager 6 on
kehitetty erityisesti hyödyntämään uusimman sukupolven leikkausjärjestelmien potentiaalia ja takaamaan kaikkien Cutlite Penta -tuotteiden optimaalinen suorituskyky.

Smart composer

Cutlite Pentan vallankumouksellinen uusi ohjelmisto integroituu saumattomasti koneen numeeriseen ohjaukseen ja Smart Manager -käyttöliittymäohjelmistoon.

  rekisteriselosteestamme