Joustava laserjärjestelmä

TEHOKAS TASOPINTOJEN JA PUTKIEN LEIKKAAMINEN

LME TUBE -järjestelmä tarjoaa LME-järjestelmän edut metallilevyjen tasaleikkauksessa sekä uuden laserteknologian, jota hyödynnetään uuden FIBER TUBE -järjestelmän putkielementtien leikkauksessa. Se on kokonaisvaltainen kone putkielementtien käsittelyyn.

LUE LISÄÄ

Cutlite Penta

LME TUBE

Vaihto tasapintojen leikkauksesta putkityöstöön tapahtuu automaattisesti, ja leikkausprosessissa käytetään samaa EVO 3 -leikkuupäätä, joka on Cutlite Pentan itse suunnittelema ja kehittämä. Lisäksi se mahdollistaa putken viistoleikkauksen. LME TUBE on hinta–laatu-suhteeltaan paras valinta markkinoilla, ja se takaa käytössä erinomaisen joustavuuden, korkean leikkuusuorituskyvyn ja korkeat laatustandardit.

Cutlite Penta

EVO 3 -LEIKKUUPÄÄ

Evo 3 -leikkuupää on varustettu kapasitiivisella anturilla.
Fiber TUBE -järjestelmä käyttää Evo 3 -automaattitarkennusleikkuupäätä, jonka tutkimus- ja kehitysosastomme on yksinomaisesti suunnitellut ja joka on valmistettu Cutlite Pentan tarkkojen koneenrakennusmenetelmien mukaisesti ja varustettu kosketuksettomalla kapasitiivisella anturilla.

Cutlite Penta

VIISTEPÄÄ

Cutlite Pentan suunnittelema leikkauspää mahdollistaa näiden prosessien suorittamisen vaarantamatta perinteistä tasoleikkausta. Suunnittelultaan innovatiivinen leikkauspää vie hyvin vähän tilaa, se on kevyt ja käyttää samoja rakenteita kuin suorat koneet tinkimättä mistään teknisistä ominaisuuksista. Se myös kääntyy ±45° molempiin leikkaussuuntiin.

Cutlite Penta

LASERLÄHTEET

Kuitulaserlähteet ovat erittäin monipuolisia ja mahdollistavat useiden metallityyppien leikkaamisen. Yhdeksi järjestelmäksi kehitetty laserlähde voidaan yhdistää monenlaisiin optisten kuitujen halkaisijoihin. Korkea hyötysuhde, erinomainen säteen laatu ja alhainen virrankulutus ovat kaikki laserlähteen tunnusmerkkejä. Lähde on sijoitettu NEMA 12 -kaappiin, joka on ilmastoitu ja sinetöity, jotta se voi toimia ankarimmissakin olosuhteissa. Näiden laserlähteiden luotettavuus takaa myös erityisen alhaiset ylläpitokustannukset.

Automaattivaihe

LASTAAJA

  • Kuuden putken enimmäiskapasiteetti on ø 305 mm:n halkaisija tai 220 mm suurimmalta sivulta
  • Kooltaan ø 20mm – ø 305 mm olevien putkien automaattinen lastaus
  • Pituuksien 1 500 mm – 6 500 mm automaattinen lastaus, ja pituutta voi pyynnöstä lisätä
  • Liu’utuspinnat kauttaaltaan muovia herkkien putkien vaurioitumisen ja naarmuuntumisen ehkäisemiseksi
  • Voidaan asentaa käyttäjän puolelle tai taakse

Cutlite Penta

LAITTEISTO­RATKAISUT

Automaattinen suuttimen vaihto (lisävaruste)

Automaattinen suuttimen vaihto on lisäominaisuus, joka saa koneen vaihtamaan leikkuupään suuttimen automaattisesti ilman käyttäjän osallistumista.

Kamera

Sijaintikamera, joka mahdollistaa koneen käytön etävalvonnan ja -tarkastelun.

Kaksitasoisen penkin vaihto

Kaksitasoisen penkin vaihdon ansiosta penkki voidaan vaihtaa noin 15 sekunnissa, mikä kattaa lastaus- ja purkuajat lähes kokonaan.

Automaatio

Erilaiset automaatiovaihtoehdot mahdollistavat työvaiheiden optimoinnin ilman merkittävää vähentäen lastaus- ja purkuaikaa merkittävästi.

Putken koon tunnistus (lisävaruste)

Putken koon optinen tunnistusanturi.

Cutlite Penta

OHJELMISTO

Yksinkertainen ja intuitiivinen huippuluokan käyttöliittymäohjelmisto, joka on suunniteltu laajinta monipuolisuutta ja räätälöintiä silmällä pitäen.
Laserleikkaus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Järjestelmämme ovat yhteensopivia markkinoiden yleisimpien putkien CAD/Cam-ohjelmistojen kanssa.

Smart Manager 6

Yksinomaan Cutlite Pentan suunnittelema ohjausohjelmisto on kehittynyt markkinoiden ja asiakkaiden vaatimusten mukaisesti monien vuosien ajan. Smart Manager 6 on
kehitetty erityisesti hyödyntämään uusimman sukupolven leikkausjärjestelmien potentiaalia ja takaamaan kaikkien Cutlite Penta -tuotteiden optimaalinen suorituskyky.

Smart composer

Cutlite Pentan vallankumouksellinen uusi ohjelmisto integroituu saumattomasti koneen numeeriseen ohjaukseen ja Smart Manager -käyttöliittymäohjelmistoon.

    rekisteriselosteestamme