Helppokäyttöinen lasertekniikka

TEHOKAS JA KOMPAKTI LASER­JÄRJESTELMÄ

LME-laserjärjestelmäperheessä yhdistyvät korkeimman laatutason toimintakyky, erinomainen tuottavuus ja alhaiset käyttökustannukset. Järjestelmät on suunniteltu vastaamaan sellaisten tilaa säästävien koneiden kasvavaan kysyntään pienten ja keskisuurten metallialan yritysten joukossa, joiden leikkauslaatu ja tarkkuus ovat kuitenkin erinomaiset.

LUE LISÄÄ

Cutlite Penta

LME

  • Tehoa 15 kW asti

  • Työskentelyalue max: 7000×2000 mm

Cutlite Pentan itse suunnitteleman ja valmistaman leikkuupään virtausdynamiikka takaa korkeapaineleikkauksen, jonka typenkulutus on pienempää kilpailijoihin verrattuna. Tämä johtaa huomattaviin säästöihin leikkauskustannuksissa. Kaikki tämä tekee LME-laserjärjestelmästä yhden markkinoiden tehokkaimmista ja luotettavimmista.

Cutlite Penta

EVO 3 -LEIKKUUPÄÄ

Evo 3 -leikkuupää on varustettu kapasitiivisella anturilla.
Fiber PLUS -järjestelmä käyttää Evo 3 -automaattitarkennusleikkuupäätä, jonka tutkimus- ja kehitysosastomme on yksinomaisesti suunnitellut ja joka on valmistettu Cutlite Pentan tarkkojen koneenrakennusmenetelmien mukaisesti ja varustettu kosketuksettomalla kapasitiivisella anturilla. Itse päätä ja tarkennuslinssejä voidaan käyttää jopa 40 kW:n laserteholla ja 25 baarin paineella.

Cutlite Penta

LASERLÄHTEET

Kuitulaserlähteet ovat erittäin monipuolisia ja mahdollistavat useiden metallityyppien leikkaamisen. Yhdeksi järjestelmäksi kehitetty laserlähde voidaan yhdistää monenlaisiin optisten kuitujen halkaisijoihin. Korkea hyötysuhde, erinomainen säteen laatu ja alhainen virrankulutus ovat kaikki lähteen tunnusmerkkejä. Lähde on sijoitettu NEMA 12 -kaappiin, joka on ilmastoitu ja sinetöity, jotta se voi toimia ankarimmissakin olosuhteissa. Näiden lähteiden luotettavuus takaa myös erityisen alhaiset ylläpitokustannukset.

Cutlite Penta

MEKAANINEN SUUNNITTELU

Koneen perustana on hitsattu teräsrunko, joka työstetään äärimmäisen tarkkoja johteita ja lineaarimoottoreita varten. Poikittaispalkin runko koostuu kevyestä, tukevasta teräspalkista, joka on riittävän jäykkä kompensoimaan lämpölaajenemista ilman muodonmuutoksia. Tämän tyyppinen kokoonpano tarjoaa huomattavan dynaamisen suorituskyvyn.

  • Hitsattu teräsrakenne
  • Hyvä dynaaminen suorituskyky
  • Lämpölaajeneminen ilman muodonmuutoksia

Cutlite Penta

LAITTEISTO­RATKAISUT

Automaattinen suuttimen vaihto
Automaattinen suuttimen vaihto on lisäominaisuus, joka saa koneen vaihtamaan leikkuupään suuttimen automaattisesti ilman käyttäjän osallistumista.

Kamera
Sijaintikamera, joka mahdollistaa koneen käytön etävalvonnan ja -tarkastelun.

Kaksitasoisen leikkuupöydän vaihto
Kaksitasoisen leikkuupöydän vaihdon ansiosta pöytä voidaan vaihtaa noin 15 sekunnissa, mikä kattaa lastaus- ja purkuajat lähes kokonaan – Fiber plus -järjestelmä on markkinoiden nopeimpia.

Käsikäyttöinen purkupöytä
Käsikäyttöinen purkupöytä käsiteltävien materiaalien lastaamiseen/purkamiseen.

Cutlite Penta

OHJELMISTO

Yksinkertainen ja intuitiivinen huippuluokan käyttöliittymäohjelmisto, joka on suunniteltu laajinta monipuolisuutta ja räätälöintiä silmällä pitäen. Laserleikkaus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

SMART MANAGER 6
Yksinomaan Cutlite Pentan suunnittelema ohjausohjelmisto on kehittynyt markkinoiden ja asiakkaiden vaatimusten mukaisesti monien vuosien ajan.
Smart Manager 6 on kehitetty erityisesti hyödyntämään uusimman sukupolven leikkausjärjestelmien potentiaalia ja takaamaan kaikkien Cutlite Penta -tuotteiden optimaalisen suorituskyvyn.

SMART COMPOSER
Cutlite Pentan vallankumouksellinen uusi ohjelmisto integroituu saumattomasti koneen numeeriseen ohjaukseen ja Smart Manager -käyttöliittymäohjelmistoon.

    rekisteriselosteestamme