Huippuluokan tarkkuus ja tehokkuus

ERITTÄIN SUORITUSKYKYISTÄ LINEAARI- JA PUTKIKONETYÖSTÖÄ

PLUS Tube -järjestelmä on paras valinta erinomaisen suorituskykynsä, rakenteellisen vakautensa ja korkean tehokkuutensa ansiosta niin tasa- kuin putkityöstössä. Putkimoduuli täydentää järjestelmää, minkä ansiosta se on monipuolinen ja dynaaminen: se vaihtaa tasatyöstöstä putkityöstöön automaattisesti käyttäen samaa EVO 3 -leikkuupäätä, joka mahdollistaa putkiosan viistoleikkuun, mikäli tällainen leikkuupää on asennettuna.

Cutlite Penta

PLUS TUBE

Perusrakenne koostuu PLUS-järjestelmästä ja EVO 3 -leikkuupäästä, ja sitä voidaan käyttää jopa 40 kW:n laserteholla. Se takaa tehokkuuden ja luotettavuuden kaikkein vaativimmissakin prosesseissa noudattaen samalla erittäin korkealuokkaisia standardeja.

Cutlite Penta plus tube

Cutlite Penta

EVO 3 -LEIKKUUPÄÄ

Evo 3 -automaattitarkennusleikkuupää on tutkimus- ja kehitysosaston suunnittelema, se on valmistettu Cutlite Pentan tarkkojen koneenrakennusmenetelmien mukaisesti ja varustettu kosketuksettomalla kapasitiivisella anturilla. Itse päätä ja tarkennuslinssejä voidaan käyttää jopa 40 kW:n laserteholla ja 25 baarin paineella.

Cutlite Penta EVO3 head

Cutlite Penta

VIISTEPÄÄ

Reunan viistoaminen on prosessi, jossa osan reunaa leikataan muussa kuin kohtisuorassa suunnassa osan yläreunaan nähden.
Mekaanisesti innovatiivinen pää on erittäin pieni ja kevyt, ja se mahdollistaa kääntämisen +/- 45° kumpaankin leikkuusuuntaan.

Cutlite Penta bevel head

Cutlite Penta

LASERLÄHTEET

Kuitulaserlähteet ovat erittäin monipuolisia ja mahdollistavat useiden metallityyppien leikkaamisen. Yhdeksi järjestelmäksi kehitetty laserlähde voidaan yhdistää monenlaisiin optisten kuitujen halkaisijoihin. Korkea hyötysuhde, erinomainen säteen laatu ja alhainen virrankulutus ovat kaikki laserlähteen tunnusmerkkejä. Lähde on sijoitettu NEMA 12 -kaappiin, joka on ilmastoitu ja sinetöity, jotta se voi toimia ankarimmissakin olosuhteissa. Näiden laserlähteiden luotettavuus takaa myös erityisen alhaiset ylläpitokustannukset.

Cutlite Penta laser

Cutlite Penta

LASTAAJA

  • Kooltaan ø 20mm – ø 305 mm olevien putkien automaattinen lastaus
  • Pituuksien 1 500 mm – 6 500 mm automaattinen lastaus, ja pituutta voi pyynnöstä lisätä
  • Liu’utuspinnat kauttaaltaan muovia herkkien putkien vaurioitumisen ja naarmuuntumisen ehkäisemiseksi
  • Voidaan asentaa käyttäjän puolelle tai taakse

Cutlite Penta

LAITTEISTO­RATKAISUT

Lavanostimen vaihto

Tämä lisäominaisuus mahdollistaa käsittelyaikojen optimoinnin lyhentämällä metallilevyn lastaus- ja purkuaikoja.

Automaatio
Tämä vaihtoehto mahdollistaa käsittelyaikojen optimoinnin kattamalla lastaus- ja purkuajat lähes kokonaan.

Kamera

Sijaintikamera, joka mahdollistaa koneen käytön etävalvonnan ja -tarkastelun.

Automaattinen suuttimen vaihto (lisävaruste)

Automaattinen suuttimen vaihto on lisäominaisuus, joka saa koneen vaihtamaan leikkuupään suuttimen automaattisesti ilman käyttäjän osallistumista.

Kaksitasoisen työpöydän vaihto

Kaksitasoisen työpöydän vaihdon ansiosta pöytä voidaan vaihtaa noin 15 sekunnissa, mikä kattaa lastaus- ja purkuajat lähes kokonaan – Fiber plus -järjestelmä on markkinoiden nopein.

Putken koon tunnistus (lisävaruste)

Putken koon optinen tunnistusanturi.

Cutlite Penta

OHJELMISTO

Yksinkertainen ja intuitiivinen huippuluokan käyttöliittymäohjelmisto, joka on suunniteltu laajinta monipuolisuutta ja räätälöintiä silmällä pitäen.
Laserleikkaus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Järjestelmämme ovat yhteensopivia markkinoiden yleisimpien putkien CAD/Cam-ohjelmistojen kanssa.

Smart Manager 6

Yksinomaan Cutlite Pentan suunnittelema ohjausohjelmisto on kehittynyt markkinoiden ja asiakkaiden vaatimusten mukaisesti monien vuosien ajan. Smart Manager 6 on
kehitetty erityisesti hyödyntämään uusimman sukupolven leikkausjärjestelmien potentiaalia ja takaamaan kaikkien Cutlite Penta -tuotteiden optimaalinen suorituskyky.

Smart composer

Cutlite Pentan vallankumouksellinen uusi ohjelmisto integroituu saumattomasti koneen numeeriseen ohjaukseen ja Smart Manager -käyttöliittymäohjelmistoon.

    rekisteriselosteestamme