Tinkimätöntä tehoa ja tarkkuutta

TEHOKKAIN KONEEMME

Cutlite Pentan FIBER PLUS -laserjärjestelmävalikoimassa yhdistyvät korkea laatu, erinomainen tuottavuus ja alhaiset käyttökustannukset.
Leikkauslaadun takaavat markkinoiden hienoimmat lineaarimoottorit, jotka yhdessä kuitulaserlähteen kanssa saavuttavat parhaan mittatarkkuuden sekä hiiliteräksen että ruostumattoman teräksen leikkaamisessa. Yhdessä optisen reitin vakauden ja yksinkertaisuuden kanssa nämä ominaisuudet johtavat erittäin optimoituihin, toistettaviin ja luotettaviin tuloksiin.

LUE LISÄÄ

Cutlite Penta

PLUS

  • Tehoa 40 kW asti

  • Työskentelyalue max: 15000×3500 mm

Erinomainen hinta-laatusuhde
Lasertekniikka vaatii jatkuvia investointeja, mutta olemme varmoja, että erinomaisia koneita voidaan rakentaa ilman erittäin korkeita loppukustannuksia.

Huipputeknologian läpimurto ja korkea suorituskyky
Hyödynnämme kaikkia tämän teknologian mahdollisia sovelluksia, mukaan lukien suurikokoiset koneet, viisteleikkausratkaisut ja kuitulaserin suuren tehon sovellukset. Erittäin suuritehoiset lasersovellukset mahdollistavat suuremmat leikkauspaksuudet ja -nopeudet, mikä johtaa kustannusten alenemiseen.

Räätälöinti
Tekninen osastomme muodostaa lähes 20 % työntekijöiden kokonaismäärästä ja pyrkii (sen lisäksi, että se parantaa tuotetta teknologiasta riippuen) toteuttamaan räätälöityjä järjestelmiä kunkin yksittäisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Cutlite Penta

EVO 3 -LEIKKUUPÄÄ

Evo 3 -leikkuupää on varustettu kapasitiivisella anturilla.
Fiber PLUS -järjestelmä käyttää Evo 3 -automaattitarkennusleikkuupäätä, jonka tutkimus- ja kehitysosastomme on yksinomaisesti suunnitellut ja joka on valmistettu Cutlite Pentan tarkkojen koneenrakennusmenetelmien mukaisesti ja varustettu kosketuksettomalla kapasitiivisella anturilla. Itse päätä ja tarkennuslinssejä voidaan käyttää jopa 40 kW:n laserteholla ja 25 baarin paineella.

Cutlite Penta

VIISTEPÄÄ

Cutlite Pentan suunnittelema leikkauspää mahdollistaa näiden prosessien suorittamisen vaarantamatta perinteistä tasoleikkausta. Suunnittelultaan innovatiivinen leikkauspää vie hyvin vähän tilaa, se on kevyt ja käyttää samoja rakenteita kuin suorat koneet tinkimättä mistään teknisistä ominaisuuksista. Se myös kääntyy ±45° molempiin leikkaussuuntiin.

Cutlite Penta

LASERLÄHTEET

Kuitulaserlähteet ovat erittäin monipuolisia ja mahdollistavat useiden metallityyppien leikkaamisen. Yhdeksi järjestelmäksi kehitetty laserlähde voidaan yhdistää monenlaisiin optisten kuitujen halkaisijoihin. Korkea hyötysuhde, erinomainen säteen laatu ja alhainen virrankulutus ovat kaikki lähteen tunnusmerkkejä. Lähde on sijoitettu NEMA 12 -kaappiin, joka on ilmastoitu ja sinetöity, jotta se voi toimia ankarimmissakin olosuhteissa. Näiden lähteiden luotettavuus takaa myös erityisen alhaiset ylläpitokustannukset.

Cutlite Penta

MEKAANINEN SUUNNITTELU

Koneen perustana on hitsattu teräsrunko, joka työstetään äärimmäisen tarkkoja johteita ja lineaarimoottoreita varten. Poikittaispalkin runko koostuu kevyestä, tukevasta teräspalkista, joka on riittävän jäykkä kompensoimaan lämpölaajenemista ilman muodonmuutoksia. Tämän tyyppinen kokoonpano tarjoaa huomattavan dynaamisen suorituskyvyn.

  • Hitsattu teräsrakenne
  • Hyvä dynaaminen suorituskyky
  • Lämpölaajeneminen ilman muodonmuutoksia

Cutlite Penta

LAITTEISTO­RATKAISUT

Automaattinen suuttimen vaihto
Automaattinen suuttimen vaihto on lisäominaisuus, joka saa koneen vaihtamaan leikkuupään suuttimen automaattisesti ilman käyttäjän osallistumista.

Kamera
Sijaintikamera, joka mahdollistaa koneen käytön etävalvonnan ja -tarkastelun.

Kaksitasoisen leikkuupöydän vaihto
Kaksitasoisen leikkuupöydän vaihdon ansiosta pöytä voidaan vaihtaa noin 15 sekunnissa, mikä kattaa lastaus- ja purkuajat lähes kokonaan – Fiber plus -järjestelmä on markkinoiden nopeimpia.

Paletinnostovaihtaja
Tämä lisäominaisuus mahdollistaa käsittelyaikojen optimoinnin lyhentämällä metallilevyn lastaus- ja purkuaikoja.

Automaatio
Tämä vaihtoehto mahdollistaa käsittelyaikojen optimoinnin kattamalla lastaus- ja purkuajat lähes kokonaan.

Cutlite Penta

OHJELMISTO

Yksinkertainen ja intuitiivinen huippuluokan käyttöliittymäohjelmisto, joka on suunniteltu laajinta monipuolisuutta ja räätälöintiä silmällä pitäen.
Laserleikkaus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

SMART MANAGER 6
Yksinomaan Cutlite Pentan suunnittelema ohjausohjelmisto on kehittynyt markkinoiden ja asiakkaiden vaatimusten mukaisesti monien vuosien ajan.
Smart Manager 6 on kehitetty erityisesti hyödyntämään uusimman sukupolven leikkausjärjestelmien potentiaalia ja takaamaan kaikkien Cutlite Penta -tuotteiden optimaalisen suorituskyvyn.

SMART COMPOSER
Cutlite Pentan vallankumouksellinen uusi ohjelmisto integroituu saumattomasti koneen numeeriseen ohjaukseen ja Smart Manager -käyttöliittymäohjelmistoon.

    rekisteriselosteestamme