Alikon tuotetarjonta vahvistuu Cutlite Penta- tasokuitulasereiden myötä. Tänä keväänä alkanut yhteistyö Cutlite Pentan kanssa on alkanut vauhdikkaasti ja ensimmäiset koneet suomalaisasiakkaille ovat toimituksessa.

Vuonna 1992 perustettu Cutlite Penta keskittyy kokonaisuudessaan kuitulaserleikkauskoneiden suunnitteluun sekä valmistukseen ja on suurin Italiassa toimiva laserkonevalmistaja valmistaen vuositasolla noin 400 konetta. Koneet kootaan kolmella Italian tehtaalla, joista noin puolet päätyy vientiin. Suomeen koneet toimitetaan Alikon väreissä, ellei asiakas halua räätälöidä konetta oman yhtiön värimaailmaan sopivaksi. Cutlite Pentan hinta-laatusuhde on kohdillaan ja myös toimitusajat ovat hyvinkin kohtuullisia.

Cutlite Pentan tasokuitulasereiden vahvuuksia ovat kokoluokan ohella koneiden suuret tehot ja leikkausominaisuudet. Alikon tarjonnassa Cutlite Pentan valikoimasta korostuu PLUS-kuitulaserleikkauskonesarja, johon on valittavissa teholähteet 2 kW aina 40 kW asti ja leikkausalaa on 3 500 x 15 000mm. Koneet voidaan varustaa suoraleikkauspään lisäksi vaihtoehtoisesti myös viistepäällä. Näin ne voivat tarjota kiinnostavan vaihtoehdon myös plasmaleikkauskoneille vahvempien levymateriaalin käsittelyssä.

Cutlite Pentan osaaminen ja koneet vakuuttivat meidät. Tarjoamme vakaana ja osaavana konevalmistajana ja -maahantuojana täydet jälkimarkkinointipalvelut Cutlite Pentan koneille oman organisaation toteuttamana.

    rekisteriselosteestamme