Huolto ja varaosat

Alikon huoltopalvelu lisää tehokkuutta ja ylläpitää luotettavuutta. Asiakkaan tuotantoprosessin ongelmaton, kokonaisvaltainen toiminta on yksi Alikon tärkeimmistä tavoitteista.

ALIKO panostaa voimakkaasti huolto- ja varaosapalveluiden toimivuuteen ja kehittämiseen. Pitkä kokemus takaa laajan laitetuntemuksen ja mahdollistaa tilanteiden ennakoinnin.

Alikon tehokas huoltopalvelu panostaa ylläpitoon, jotta odottamattomilta tuotantokatkoksilta vältyttäisiin. Alikon huoltohenkilöstö koostuu alansa parhaista huippuammattilaisista, joita koulutetaan säännöllisesti, esimerkiksi laitetoimittajien järjestämissä koulutuksissa Saksassa. Henkilöstö myös tuntee asiakkaan tuotantoympäristön, jolloin työssä voidaan ottaa huomioon kokonaisuus – ei vain yksittäistä konetta.

Meiltä saa joustavaa huoltoa sopimuksella tai yksittäiskäyntinä!
Huoltokäynneistä laaditaan huoltoraportti ja huoltoraportit tallennetaan sähköisesti toimittajan palvelimelle.

ALIKO tarjoaa koulutuspalveluita myös laitetoimitusten ulkopuolella sekä yhteistyössä muiden laitetoimittajien kanssa. Jokainen Alikon tarjoama koulutus on asiakkaan tarpeisiin räätälöityä.

Alikolla on laaja varaosavarasto Tampereella. Tarjontaamme kuuluvat laadukkaat varaosat särmäyspuristimiin, levyleikkureihin sekä plasma- ja polttoleikkausjärjestelmiin. Takaamme nopeat ja luotettavat varaosatoimitukset!

Vesileikkauskoneisiin liittyvä huoltotoiminta on liiketoimintakaupan myötä siirtynyt Muototerä Oy:lle.

Leikkuuterät

Levyleikkurin teriä varastoimme ALIKO-koneisiin sekä rajoitetusti myös muihin konemerkkeihin.

Teemme terät levyleikkureihin merkkikohtaisesti myös asiakkaan toiveiden mukaan. Otathan yhteyttä, osaava huoltohenkilökuntamme auttaa löytämään oikean ratkaisun kulloiseenkin tarpeeseen.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää »