Huoltopalvelu

Alikon tehokas huoltopalvelu panostaa ylläpitoon, jotta voidaan välttyä odottamattomilta tuotantokatkoksilta. Alikon huoltohenkilöstö koostuu alansa parhaista huippuammattilaisista, joita koulutetaan säännöllisesti muun muassa päämiehemme järjestämissä koulutuksissa Euroopassa. Henkilöstömme tuntee asiakkaan tuotantoympäristön, jolloin työssä voidaan ottaa huomioon kokonaisuus – ei vain yksittäistä konetta.

Tarjoamme huoltopalveluita jatkuvilla sopimuksilla tai yksittäiskäyntinä. Liikkuva huolto mahdollistaa konehuollot koko maan alueella lyhyellä varoajalla.

Huoltokäynneistä laaditaan huoltoraportti, joka tallennetaan sähköisesti toimittajan palvelimelle ja lähetetään asiakkaalle.

Alikon huoltohenkilöstön vahvuus on yhdistelmä vuosikymmenien tuomaa kokemusta ja tuoreinta nykyaikaista tietotaitoa. Pitkä ja jatkuvasti kehittyvä yhteistyö päämehemme, Messer Cutting Systems Gmbh:n ja yhteistyökumppaniemme, kuten esimerkiksi Cybelec SA:n ja Lazer Safe Pty Ltd:n kanssa, takaa huoltohenkilöstömme korkean koulutustason.

Messer huollot

Aliko on panostanut huoltohenkilöstön koulutuksiin Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen paljon. Tuorein esimerkki tästä on Alikon oman henkilöstön patevyys huoltaa ensimmäisenä Pohjoismaissa Messer Cutting Systemsin Laserkoneita. Tämä takaa huomattavasti nopeamman huoltovalmiuden Messerin Laserkoneisiin.  Samaan aikaan myös muiden MCS-järjestelmien huoltokoulutusta on lisätty, ohjelmistopuolta (Omniwin) unohtamatta.

Messer Kulutusosat

Toimitamme Messer koneisiin laadukkaat alkuperäisosat, sekä myös muiden valmistajien koneisiin alkuperäiset Hypertherm ja Kjellberg-kulutusosat. Alkuperäisosilla varmistat hyvän leikkauslaadun ja koneen pitkäaikaisen toiminnan. Pyydä tarjous!


    rekisteriselosteestamme