Koulutuspalvelu

Avain jokaisen tuotantokoneen tehokkaaseen toimintaan on sen helppo ja oikeanlainen käyttö. Tähän me tarjoamme ratkaisuksi vuosikymmenten tuomaa alan kokemusta.

Aliko tarjoaa koulutuspalveluita myös laitetoimitusten ulkopuolella sekä yhteistyössä muiden laitetoimittajien kanssa. Jokainen Alikon tarjoama koulutus on asiakkaan tarpeisiin räätälöity. Oli kyse sitten vanhasta tai uudesta koneesta, pystymme tarjoamaan ammattimaista koulutusta omien ja päämiehemme laitteisiin.

Messer plasma-, kaasu ja laserleikkausjäjrestelmät ja ohjelmistot

Aliko on panostanut huoltohenkilöstön koulutuksiin Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen paljon. Tuorein esimerkki tästä on Alikon oman henkilöstön patevyys huoltaa ensimmäisenä Pohjoismaissa Messer Cutting Systemsin Laserkoneita. Tämä takaa huomattavasti nopeamman huoltovalmiuden Messerin Laserkoneisiin.  Samaan aikaan myös muiden MCS-järjestelmien huoltokoulutusta on lisätty, ohjelmistopuolta (Omniwin) unohtamatta.

Cybelec, graafiset särmäyspuristimien ohjaukset

Yli 30 vuoden yhteistyö takaa sen, että Alikolla on Suomen vahvin osaaminen Cybelec-ohjauksissa. Oli kyseessä sitten uusi tai vanha ohjaus, voimme auttaa käyttöopastuksella tai kattavammalla särmäyskoulutuksella.

Aliko särmäyspuristimen käyttökoulutus

Koulutamme uusien koneiden käyttäjiä asennusten yhteydessä, mutta voimme auttaa myös uusien koneenkäyttäjien kouluttamisessa. Mitä enemmän yrityksessä on osaavia koneenkäyttäjiä, sitä varmemmin tuotantotehokkuus säilyy. Laajalla henkilöstön koulutuksella saadaan joustavuutta tuotantoon.

    rekisteriselosteestamme