Element 400 -sarja on Messer Cutting Systemsin uusi leikkausjärjestelmä, joka kiteyttää valmistajansa mukaan ominaisuudet, joita nykyaikaiselta leikkausjärjestelmältä vaaditaan; käyttövarmuus, turvallisuus, käyttäjäystävällisyys, tehokkuus sekä kyky muokkautua nykyautomaation vaatimuksiin.

Element 400 -leikkausportaali on kehitetty vastaamaan suoraan alan tuotantovaatimusten kasvuun. Sarjan koneet voidaan varustaa eri käyttötarpeisiin soveltuvilla leikkaus- ja työlaitteistoilla. Sen myötä leikkaaminen onnistuu plasma-, laser- ja polttoleikkausmenetelmillä niin suoraan kuin viisteenä.

Samalla laitteistokokonaisuudella saadaan pitkälle jalostettuja tuotteita täydentämällä kone merkkaus- ja porausyksiköllä. Uutuusmallisarjan koneissa käytetty teknologia tehostaa työtä ja helpottaa koneen käsittelyä. Myös koneen tuottavuus on kasvanut, kun kiihtyvyydet ja paikoitusnopeudet ovat kasvaneet aiemmasta. Leikkauslaatuun puolestaan vaikuttavat myönteisesti tarkkaan valitut komponentit, jotka takaavat entistäkin tasaisemmat ja tärinättömät leikkausportaalin liikkeet.

Koneissa on uusi Global Connect CNC -ohjaus. Ohjauksen suuri ja selkeä 18,5 tuuman näyttö antaa täydellisen, digitaalisen yleiskuvan kaikesta tuotantodatasta, jolloin paperitulosteiden käyttö vähentyy huomattavasti. Suoraan lattialle asennettavat koneen kiskot helpottavat puolestaan koneen purkua ja tyhjennystä.

Nettisivumme päivittyvät piakkoin Messer Element 400 -uutuussarjalla. Siihen asti saat lisätietoja myyntitiimiltämme. Ota yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan timo.valtanen (at) aliko.fi, puh. 040 730 9978.

    rekisteriselosteestamme