Särmäyspuristimien modernisointipalvelut

Huoles­tuttaako iäkkään särmärin toimin­tavarmuus?

ALIKO tarjoaa monipuolisia konemodernisointipalveluita. ALIKO-särmäyspuristimien lisäksi modernisoinnit voidaan toteuttaa myös monien muiden laitevalmistajien koneisiin.

Tunnetusti kestävien ja luotettavien ALIKO-särmäyspuristimien tekijät modernisoivat teidänkin koneenne jopa 1980-luvulta tähän päivään. Mikäli iäkkään koneen runko ja hydrauliikkalaitteistot ovat vielä hyvässä kunnossa, voi modernisointi olla erittäin kustannustehokas ratkaisu koneen käytettävyyden parantamiseksi. Teemme särmäyspuristinmodernisoinnit konevalmistajan kokemuksella ja modernisoinneissa käyttämämme komponentit ovat useimmiten vastaavia kuin uuskonetuotannossa. Tämän ansiosta meillä on kattava valikoima valmiita moduuleja, kuten esimerkiksi takavasteet, työkalukiinnitykset, bombeerauslaitteet ja ohjaukset, jotka voimme ilman kallisarvoista räätälöintiä asentaa asiakkaidemme iäkkäisiin koneisiin.

Särmäyslaatu – iäkkäiden koneiden särmäyslaatu ei välttämättä enää vastaa nykypäivän vaatimuksia, Alikon modernisointituotteet parantavatkin aina särmäyslaatua tuottavuuden lisäksi.

Tuottavuus – särmäysprosessin tuottavuuteen vaikuttaa pääosin ohjelmointi- ja asetusajat. Esimerkiksi ohjauspäivitys, takavasteakseleiden lisäys, automaattinen bombeeraus ja työkaluratkaisut nopeuttavat särmäysprosessia merkittävästi.

Työergonomia – entistäkin tärkeämpään rooliin on noussut särmääjien työergonomia. Meillä on useita särmäystyötä helpottavia apuvälineitä, kuten manuaalisesti/sähköisesti säädettävät etukannattimet, taivutusta seuraavat etukannattimet, integroidut työkappaleiden nostolaitteistot ja työkalujen siirtojärjestelmät.

Ohjauspäivitykset

Luotettava ja kokenut valinta särmäyspuristimien ohjauspäivityksissä.

Lue lisää

Takavasteiden muutostyöt

Alikon valmistamia paikoitustarkkoja ja tukevia takavasteita voidaan käyttää lähes missä tahansa särmäyspuristimissa.

Lue lisää

Turvalaitteet

Asennamme nykyisten vaatimusten mukaisia korkealaatuisia ja erittäin tarkkoja laserturvajärjestelmiä, jotka myös parantavat tuottavuutta ja käyttömukavuutta.

Lue lisää

Bombeerauslaitteet

Alikon valmistamilla tarkoilla bombeerauslaitteilla kompensoidaan ylä- ja alapalkin taipumaa, jolloin lopputuotteesta saadaan mittatarkka

Lue lisää

Työkalukiinnitykset

Alikon kehittämät työkalun pikakiinnitysratkaisut parantavat tuottavuutta lyhentämällä työkalujen vaihtamiseen käytettävää aikaa.

Lue lisää

Apu- ja lisälaitteet

Nykyaikaset nosto- ja mittausratkaisut parantavat särmäyksen tuottavuutta

Lue lisää

    rekisteriselosteestamme