Muut laitteet

1.1.2016 alkaen ALIKO keskittyy isojen särmäyspuristimien valmistukseen.
Levyleikkureihin ja vesileikkauslaitteisiin tarjoamme jatkossa edelleen huolto- ja modernisointipalveluja sekä varaosia.

ALIKO-levyleikkurit

Levyleikkuri on kriittinen osa tuotantoprosessia. Siksi sen on syytä olla myös tarkka ja kestävä. Alikon ensimmäinen levyleikkuri on valmistettu vuonna 1978. Alusta lähtien Alikon levyleikkurit suunniteltiin kestämään kulutusta ja ne valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista. Tuloksena on kestävä kone, joka säilyttää tarkkuutensa koko elinkaarensa ajan ja yhdessä huoltopalvelun kanssa pitää tuotannon jatkuvana.

ALIKO-vesileikkauslaitteet

Aliko on 18.9.2018 myynyt koko vesileikkauslaitteiden valmistus- myynti- ja huoltoliiketoimintansa kotimaiselle vesileikkausasiantuntijalle Muototerä Oy:lle. Liiketoimintakaupan yhteydessä tuoteoikeudet- ja dokumentit siirtyvät Muototerä Oy:n omistukseen. Aliko vesileikkauslaitteistojen huolto- ja varaosapalvelut ovat jatkossa saatavilla Muototerä Oy:ltä.

Alikon ensimmäinen vesileikkausjärjestelmä on valmistettu vuonna 1988.

Alikon kehittämät vesileikkausjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti suurta tarkkuutta vaativaan leikkaukseen ja perinteisillä menetelmillä vaikeasti työstettäville materiaaleille. Se on suunniteltu alusta pitäen erityisesti vesileikkaukseen.

Aliko Oy Ltd toimii Messer Cutting Systems GmbH:n plasma-, poltto- ja laserleikkausjärjestelmien edustajana Suomessa alkaen vuodesta 2000.
Tutustu Messer:n laitteisiin »