ALIKO 2018 pähkinänkuoressa

Postitettu 21.12.2018

Nelikymppinen Aliko kiittää antoisasta vuodesta 2018!

Haluamme tukea nuorten syrjäytymistä ehkäisevää työtä ja olemme lahjoittaneet tämän vuoden joululahjavarat Hope ry Tampereelle vähävaraisten perheiden nuorten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen.

Rauhallista Joulua 2018 ja Menestystä vuodelle 2019!


Konetoimituksia vuosi täynnä

 

 

Alikolla on ollut kiireinen vuosi myös konetoimitusten puolella ja se on todella näkynyt: hulinaa on riittänyt läpi vuoden sekä hallilla että toimistolla. Tässä muutama vuoden 2018 aikana toimitetuista koneistamme:

  1. ALIKO SP6000-630x2 tandem-särmäyspuristin (Venäjä)
  2. ALIKO SP8000-1600 särmäyspuristin (Suomi)
  3. ALIKO SP7000-1000 särmäyspuristin (Suomi)
  4. ALIKO SP4200-320 (Latvia)

Messuilla tavattiin tuttuja ja tulevia

Messutapahtumat ovat hyvä keino tavata vanhoja ystäviä (asiakkaita ja yhteistyökumppaneita), saada lisää näkyvyyttä sekä luoda uusia asiakaskontakteja. Aliko on näytteilleasettajana osallistunut vuonna 2018 kolmille eri messuille – Tampereella Konepaja- ja Alihankinta- messuille sekä Latvian Riikassa TechIndustry-messuille. Demokoneena messuilla mukana ollut SP4200-320F on kiinnittänyt erittäin paljon huomiota. Lisäksi uusi virtuaalinen kone-esittelymme on herättänyt suurta innostusta sekä aikuisissa että nuoremmassakin sukupolvessa.

Olemme erittäin tyytyväisiä kaikkiin messutapahtumiin – tuloksena upea tilauskanta sekä iso pino uusia kyselyitä!


40v. vauhti päällä

 

 

Aliko täytti tänä vuonna 40! Dallas-teemaisia juhlia vietimme syyskuun lopulla Tampereella. Ilta oli täynnä yllätyksiä ja erityisesti vanhempi polvi näytti nuoremmille, miten sitä oikein kuuluu juhlia.
Kuluneiden vuosien aikana maailma on muuttunut melkoisesti ja niin on Alikokin, mutta meille tärkein asia on edelleen sama: asiakkaan tyytyväisyys! Tämän päivän Aliko on vahvassa iskussa uuden sukupolven luotsatessa sitä eteenpäin ja tulevakin vuosi alkaa rytinällä.