Aliko Oy Ltd kehittää toimintaansa

Postitettu 18.09.2018

Aliko Oy Ltd on viime vuosina keskittynyt särmäysteknologian kehittämiseen. Tämän seurauksena Alikon koko vesileikkauslaitteiden valmistus-, myynti- ja huoltoliiketoiminta myydään kotimaiselle vesileikkausasiantuntijalle Muototerä Oy:lle. Liiketoimintakaupan yhteydessä tuoteoikeudet- ja dokumentit siirtyvät Muototerä Oy:n omistukseen. Aliko vesileikkauslaitteistojen huolto- ja varaosapalvelut ovat jatkossa saatavilla Muototerä Oy:ltä.

Toimenpiteellä varmistamme asiakkaillemme jatkossakin parhaan mahdollisen tuen vesileikkaustarpeissa. Siirtymävaihe toteutetaan yhtiöiden tiiviissä yhteistyössä, jolla varmistetaan huolto- ja varaosatoimintojen jatkuvuus. Toimenpiteellä ei ole vaikutuksia Aliko Oy Ltd:n henkilöstöön.

Aliko kehittää, valmistaa ja myy särmäyspuristimia, jotka ovat puristusvoimaltaan 200 tonnista aina neljääntuhanteen tonniin asti. Aliko-tuotteet ovat tunnetusti lujaa tekoa ja laadukkaiden huoltopalveluiden ansiosta koneet ovat myös pitkäikäisiä. Viime vuosien suuret tuotekehityspanostukset särmäysteknologiaan turvaavat kilpailukyvyn kansainvälisesti suurien kilpailijoiden kanssa myös jatkossa. Yhtiön tuotteisiin kuuluvat itse koneiden lisäksi särmäyspuristinten kaikki lisävarusteet ja palvelut, kuten esimerkiksi särmäystyökalut, bombeerauslaitteet, ohjauspäivitykset ja huollot. Aliko edustaa Suomessa myös saksalaisen Messer Cutting Systems GmbH:n kaasu-, plasma- ja laserleikkauskoneita. Yhteistyö Messerin kanssa on kestänyt vuodesta 2000 lähtien.

Lisätietoja:
Aliko Oy Ltd
toimitusjohtaja Stanislav Demin
stanislav.demin@aliko.fi
+358 40 195 6767

Muototerä Oy
toimitusjohtaja Risto Kallio
risto.kallio@muototera.fi
+358 40 481 9388