Kesätoimituksia Itään ja Pohjoiseen

Postitettu 16.08.2019

Tämä kesä on ollut Alikolla kiireinen – asennettu uusia koneita sekä toteutettu laajoja modernisointiprojekteja niin särmäreihin kuin plasmaleikkausjärjestelmiin. Lue lisää modernisointipalveluista».

Alkukesänä Venäjällä Saranskissa sijaitsevalle asiakkaallemme toimitettu SP4200-320F kone on saman katon alla jo kolmas Alikon särmäyspuristin. Luottamus Alikon valmistamiin koneisiin on vahva, sillä edelliset vuosina 2008 ja 2014 toimitetut SP4200-320 särmärit ovat olleet 3-vuorossa raskaassa tuotantokäytössä ongelmitta.

Elokuussa Torniossa sijaitsevalle asiakkaallemme toimitetun uuden ALIKO SP4200-500 koneen asennus ja käyttöönotto sujui sovitusti muutamassa päivässä. Erittäin helppokäyttöisen Cybelec CybTouch 12 ohjaksen käyttö on koneenkäyttäjille luontevaa jo muutaman tunnin käyttökoulutuksen jälkeen. Tukeva särmärin runko yhdistettynä laajaan työkaluvalikoimaan mahdollistaa asiakkaalle tehokkaan ja laadukkaan särmäystuotteiden valmistamisen.

Kiitämme asiakkaitamme tiiviistä yhteistyöstä tarvekartoituksesta projektin lopputoimitukseen, sillä varmistamme että kone on juuri sellainen kuin asiakkaamme tarvitsee.

Toivomme kaikille mukavaa ja tuottavaa alkusyksyä!